MKBHD – Youtuber

Standard

Daca vreti sa va documentati in legatura cu un smartphone, smartwatch, sau vreti sa aflati mai multe din domeniul tehnologic, Marques Brownlee sau MKBHD este unul din cei mai buni youtuberi din acest domeniu. Pe canalul acestuia de Youtube gasiti explicatii usor de inteles pentru toata lumea, fie ca este pentru prima daca cand va interesati de un telefon sau sunteti la curent cu ultimele noutati in materie de dispozitive electronice.

Clipurile pe care le face au in general intre 10-12 minute si sunt cat se poate de complete. Asa ca, daca nu va place sa pierdeti foarte mult timp cu documentarea despre urmatorul device pe care vreti sa vi-l cumparati, va recomand sa cautati, sa vedeti daca gasiti un review al acelui dispozitiv pe canalul de Youtube a lui Marques Brownlee.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui nou smartphone, calculator, smartwatch sau tableta de cumparat si nu stiti ce sa alegeti, gasiti review-uri scurte, foarte bine puse la punct, si de calitate pe acest canal de Youtube, insa va fi necesar sa stiti engleza cat sa intelegeti ceea ce zice. Link-ul catre canalul acestuia de Youtube este mai jos:

Marques Brownlee

Daca v-a facut placere sa cititi acest articol, nu uitati sa ma urmariti pe Facebook, Twitter, Google+ sau prin email, pentru a fi primii ce afla de ultimele noutati din domeniul tehnologic.

Lasă un comentariu