Erica Griffin – Youtuber

Standard

Daca va descurcati destul de bine cu engleza, Erica Griffin are unele dintre cele mai complete review-uri de smartphone-uri, poate chiar cele mai complete, ele avand durate undeva intre 30 de minute si o ora. Insa, nu va speriati, daca vreti sa va documentati legat doar de o anumita caracteristica a unui telefon, video-urile ei sunt impartite pe sectiuni si link-urile catre aceste sectiuni le gasiti in descrierile acestora.

De asemenea, review-urile ei sunt foarte bine documentate si usor de inteles, chiar si pentru cineva care nu stie foarte multe despre tehonologia mobila, dar un lucru care imi place in special la ceea ce face este faptul ca dezvolta extrem de mult partea de display pentru fiecare telefon si face comparatii cu celelalte smartphone-uri de pe piata aducand in discutie anumite detalii pe care nu le prea gasesti pe alte canale de Youtube sau pe alte site-uri de review-uri. Pentru a intelege mai bine despre ce vorbesc, aveti mai jos un exemplu:

Deci, daca sunteti in cautarea unui nou telefon si vreti sa va documentati bine inainte, va recomand sa urmariti video-urile lui Erica Griffin. Aveti mai jos link-ul catre canalul ei de Youtube:

Erica Griffin

Daca v-a facut placere sa cititi acest articol, nu uitati sa ma urmariti pe Facebook, Twitter, Google+ sau prin email, pentru a fi primii ce afla de ultimele noutati din domeniul tehnologic.

Lasă un comentariu